fredag 5 april 2013

På gång vecka 15

Nästa vecka är det mycket på gång på Laxå bibliotek. Det första som händer är på tisdag och onsdag, 9-10 april då vi äntligen kommer att få vårt datasystem för utlån uppgraderat. Det har vi väntat på länge, även om du som låntagare kanske inte har märkt av att vi haft en mycket gammal version. Under de här två dagarna kommer det tyvärr inte att gå att låna böcker och annan media, men vi har öppet biblioteket som vanligt för tidningsläsning, datoranvändning och återlämning.

På lördag den 13 april är du välkommen att lösa Melodikrysset med oss. Vi sitter tillsammans runt våra bord och försöker med gemensam tankemöda, att förstå ledtrådarna. Vi bjuder på förmiddagsfika. Samling sker mellan 9.30 och 9.45. Vi vill gärna att du anmäler dig senast den 10 april.

Igår påbörjades också en liten renovering av golvet i foajen. Det har varit ojämnt och mattan som legat där har varit till besvär för rullatorer och vissa barnvagnar. Nu blir det klinker på hela golvet istället. Det blir klart under vecka 15.
Kanske så här?

2 kommentarer:

  1. Roligt att lösa Melodikrysset tillsammans, det hade jag gärna gjort om jag bott kvar i Laxå.
    Golvet blir säkert jättefint, jag tycker ert förslag är strålande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Golvet blir jättefint. Dock inte så fint som på bilden. Vi fick inte ta det;). Återkommer med bilder snart

      Radera