onsdag 11 juli 2012

Borta bra - hemma bra

Låna borta - lämna hemma. Tillhör du de personer som brukar låna på lite olika bibliotek i länet? Eller tänker att det vore ju bra, men det blir så svårt när man ska återlämna böckerna - man vet ju inte när man är på just den där bibblan igen.
Nu lanserar biblioteken i länet en ny service. Låna på vilket bibliotek du vill i Örebro län och lämna på vilket du vill i länet. Det här har du i och för sig redan kunnat göra i Laxå sedan länge, men den servicen har inte funnits på alla länets bibliotek. Men nu är det alltså fritt fram att botanisera på biblioteken i hela länet och lämna igen böckerna där det passar.
Det finns ett men, dock. Boken blir bara omhändertagen och återskickad - inte återlämnad, förrän den kommer till sitt "rätta bibliotek". Den detaljen går inte att lösa i nuläget, så se till att du har 5-6 dagar kvar på lånetiden när du lämnar den, så slipper du eventuella förseningsavgifter.
Med det här inlägget tar vi lite sommaruppehåll i bloggen och återkommer i augusti.
Vi önskar en skön sommar med många härliga läsupplevelser!

1 kommentar:

  1. Verkligen bra service att kunna lämna tillbaka på valfri bibbla, tack! Tack även för en väldigt intressant blogg./TB, Laxåbo i förskingringen

    SvaraRadera