torsdag 18 februari 2010

Hur många medaljer tar Sverige i OS?

Man kan undra över många saker. Hur man lagar en bouillabaisse, en Audi A4 1998 års modell eller vilken av öarna i Indonesien som är den bästa att besöka. Hur man bäst skriver ett köpekontrakt eller om det finns något stipendium att söka för att studera musik i Toscana.
Kanske har du något du undrar över. Vi på biblioteket lånar ju inte bara ut böcker utan vi försöker också att hitta svar på dina frågor. Normalt räcker det med att bara komma in och fråga direkt vid disken, men ibland kanske du känner att du skulle vilja ha reda på lite mer. Varför inte "Boka en bibliotekarie". Då kan du i lugn och ro få hjälp med att t.ex. söka i olika databaser, lära dig mer om hur man hittar information på internet eller kanske en kurs i hur man skickar SMS från din mobiltelefon. Frågorna kan gälla alltifrån uppgifter du behöver för studier till privata intressen och undringar. Denna service behöver dock bokas i förväg, så att vi hinner förbereda din fråga lite. Klicka på länken ovan så kan du läsa mer.

Hur många medaljer Sverige tar är dock en fråga vi tyvärr inte har svaret på. Men en gissning kan vi våga oss på.

1 kommentar:

  1. Intressant att få reda på vad som finns på biblioteket och vad ni arbetar med förutom utlåning av böcker. Jättekul att det blir mer arrangemang på biblioteket, det behövs.

    SvaraRadera