torsdag 28 januari 2010

Vi tackar.....

Alla är så nöjda. Och det är roligt. Ja, att ni är nöjda med oss på biblioteket. Det är alltså enkäten som vi hade i höstas jag talar om. Resultatet visar att de allra flesta är nöjda eller mycket nöjda med servicen och utbudet på biblioteket. Visst, vi har inte allt, men det mesta kan lånas hem från andra bibliotek.
Det som de flesta har synpunkter på och en del inte är så nöjda med är öppettiderna. Några vill ha mer öppet på förmiddagarna. Andra vill ha mer kvällsöppet. Samma öppettider varje dag efterlyser flera. Vi förstår, och tycker själva att det vore bäst med samma öppettider varje dag, men tyvärr har vi inte resurser till det. Vi har 6 enheter som vi ska bemanna. Öppettiderna blir därför en mix.

Dock kommer vi under våren att kunna tillfredsställa ett annat önskemål, nämligen möjlighet att kunna återlämna böcker när biblioteket är stängt. Det har förut varit förenat med stora ombyggnader för att kunna få ett bokinkast som är godkänt ur framför allt brandsäkerhetssynpunkt, men nu har vi hittat en fristående box som kan placeras utanför biblioteket.
Klicka här så kommer en liten låt som tack för berömmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar