måndag 21 september 2009

Äntligen!

Idag börjar Bok-och Biblioteksmässan i Göteborg. I år är det jubileum. Det är den 25 bokmässan som arrangeras sedan starten 1985. På bokmässans hemsida kan man bl.a. läsa att "Bokmässan är en 4 dagar lång litteraturfest. På de många scenerna och bland montrarna möts författare, nobelpristagare, förlag och bokälskare för att tillsammans utforska det skrivna ordet. Välkommen du också!"

Bokmässan är öppen främst för branchfolk idag och under halva dagen i morgon och därefter är den även öppen för allmänheten under resten av helgen.

I år är det över 800 utställare. I många av montrarna arrangerar utställarna program. Där kan man få en bok signerad av sin favoritförfattare eller lyssna på samtal och debatt. På mässan finns även många små scener där man kan slå sig ner för att lyssna på uppläsningar, se olika typer av program och möta författare och föreläsare.

Här finns naturligtvis mängder av böcker; från antikvariatsböcker till förlagens allra senaste utgivning. Himmelriket för en bokälskare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar